Foredrag og Forelæsninger

FOREDRAG OG FORELÆSNINGER

 

Kontakt mig for priser på foredrag og forelæsninger

 

REFERENCER:

Initiativets demonstration 2014 – “Forbyd sexkøb nu”

Åbningen af en udstilling i Glasgow om sexkøbere

Workshop på Nordisk Forum i Malmø

Paneldebat arrangeret af Britta Thomsen

Debatarrangement arrangeret af DSU Vejle,

Høring på Christiansborg talte om prostitutionens følger.

Seminar i Finland  om betydningen af Den Nordiske Model.

Oplæg på DIS (Danish Institute for Study abroad) for amerikanske studerende

Oplæg ved Space International i New York,

Tale ved Feminism London Conference

Tale ved den internationale kongres i Paris om prostitution og prostitutionens betydning for kvinder generelt.

Oplæg ved kongres i München om prostitution

Tale ved European Women’s lobby i Bruxelles om lanceringen af den nye Netværksgruppe i Danmark

Debat  hos Høyre Ungdom i Norge.

Oplæg hos 3F om erfaringerme med og betydningen af Netværksgruppen

Oplæg ved Albertine Symposiet på RUC,

Tale på Rådhuspladsen i Kbh. ved Initiativets Demonstration

Har holdt oplæg for utallige mande- og kvindenetværk, loger, på skoler, institutiober med mere.

Uanset hvad din mening må være i debatten om lovligheden af ​​prostitution, skal det grå område af “samtykke” anerkendes.

Dem, der er fortalere for prostitution som et legitimt erhverv, vil ofte sige, at det er noget, som en kvinde har besluttet at gøre ud af sin egen fri vilje. En sådan påstand undlader dog at anerkende, hvordan hun startede som  prostitueret i første omgang.

Den gennemsnitlige alder for første adgang til prostitution er 12-14 år.  I den alder er der ingen følelse af samtykke, hvad enten det er etisk eller juridisk, legitimt. Dette er ikke bare min mening. Det er loven.

Ifølge lov om beskyttelse af menneskehandel er ethvert barn under 18 år, der anvendes til prostitution, betragtes som et kommercielt seksuelt udnyttet barn (CSEC). De behøver ikke at bevise, at de er blevet narret eller tvunget eller misbrugt.

En tolv årig pige, der sælges på gaden aften efter aften, gør det ikke fordi hun vil være der. I de fleste tilfælde arbejder nogen bag scenerne i hendes natkarriere og trækker i de usynlige strenge af manipulation.

Disse piger betragtes automatisk som ofre for menneskehandel.  Teknisk er menneskehandel udnyttelse af en menneskekroppe til arbejde eller sex (for en anden persons fortjeneste). Men når de er beskyttet som ofre, indtil de er 18, og de pludselig passerer det magiske nummer, betragtes disse piger som kriminelle. Et uhyggeligt antal ofre for menneskehandel bliver anholdt og anklaget som prostituerede. Alfonser sælger piger, enten online, i bordeller, i stripklubber osv.  – og indsamler pengene.

Alligevel er det de samme piger, der bliver anholdt som straf for deres “forbrydelser”. Fordi det er så svært at bevise, at en person ikke sælger sin egen krop, bliver de, der bliver manipuleret, straffet. En alfons kan så nemt vende situationen rundt og argumentere for at hun selv har valgt at være der.

Det er vigtigt for mig at bruge mine ressourcer på dels at hjælpe disse kvinder samt advokere for at undgå at andre går i de fodspor jeg selv har trampet rundt i.